Протести у США: ситуація 26 липня

Фейєрверки, каміння та сльозогінний газ: у США десятки міст охоплені масовими заворушеннями

Є повідомлення про десятки поранених і загиблого.

В Сполучених Штатах Америки міста Портленд, Сіетл, Чикаго та десятки інших охоплені масовими заворушеннями через поліційне свавілля і расизм. Є повідомлення про десятки поранених і загиблого.

Майже пів сотні людей потрапили до відділків. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Чоловіка, за повідомленнями місцевих ЗМІ, застрелили під час протесту в Остіні. Той відреагував на машину, яка зненацька заїхала в натовп і підійшов до неї з рушницею. Водій поцілив у нього з пістолета.

Федеральних силовиків Білий дім розіслав по країні, аби вони допомагали місцевим копам придушувати спротив протестувальників. Летять фейєрверки, каміння та їхній же сльозогінний газ. Протести в Сполучених Штатах тривають з кінця травня, їх приводом стало вбивство темношкірого Джорджа Флойда під час арешту, однак причини не забувалися десятиліттями.

Президент Дональд Трамп неодноразово закликав до рішучого приборкання протестів. Демонстрантів він порівнює із террористами, що не дають країні спокою.

Відео

У США десятки міст охоплені масовими заворушеннями через поліцейського свавілля та расизму

Буремні протести в Сполучених Штатах – Портленд, Сіетл, Чикаго та десятки інших міст охоплені масовими заворушеннями. Люди виходять на вулиці проти поліцейського свавілля та расизму, однак далеко не всюди протест вдається утримати мирним. В сутичках із поліцією та одне з одним поранених – кілька десятків. В федеральних силовиків, яких Білий дім розіслав по країні, аби вони допомагали місцевим копам придушувати спротив протестувальників, летять фейєрверки, камені та їхній же сльозогінний газ.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *