Внаслідок масової стрілянини під час похорону в США постраждали 14 людей

Внаслідок масової стрілянини під час похорону в США постраждали 14 людей

Дехто з присутніх відкрив вогонь по нападникам.

Щонайменше чотирнадцять людей постраждали внаслідок стрілянини під час похорону в Чикаго. Неповнолітніх серед потерпілих немає.

Про це повідомляє The Associated Press із посиланням на заступника начальника міської поліції Еріка Картера.

Зазначається, що невідомі на позашляховику відкрили вогонь по людям, які зібралися біля одного з житлових будинків на півдні міста для проведення поминальної церемонії.

За словами Картера, дехто з присутніх відкрив вогонь у відповідь, через що нападники залишили автомобіль та спробували втекти з місця події. Одного з підозрюваних правоохоронцям вдалося затримати, інших наразі розшукують.

Повідомляється, що поранених ушпиталили до найближчих медзакладів, їхній стан оцінюють як важкий. 

На місці стрілянини правоохоронці знайшли щонайменше шість десятків набоїв. Точна кількість учасників перестрілки досі невідома, також уточнюється інформація щодо можливих поранень серед нападників.

У виданні наголосили, що інцидент відбувся на тлі планів Міністерства внутрішньої безпеки США направити до Чикаго федеральних агентів у зв'язку зі сплеском злочинності в місті. Так, лише у вихідні внаслідок стрілянин вогнепальні поранення отримали 63 місцевих мешканців, 12 з яких померли від травм.

Нагадаємо, що увечері неділі, 19 липня, в американській столиці Вашингтон внаслідок стрілянини загинула людина, тоді як ще восьмеро осіб отримали травми. 

Як повідомлялося, внаслідок масових розстрілів у США під час святкування Дня незалежності загинули щонайменше 27 людей, троє з яких – діти 7, 8 та 14 років. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *