Коронавірус у Франції: на березі Сени влаштували перегляд кінофільмів

У Франції знайшли альтернативу кінотеатрам: фільми показують на березі Сени

Глядачів розмістили на шезлонгах, а також на електрочовнах.

Альтернативу звичайним кінотеатрам на тлі пандемії вигадали у Парижі. Там влаштували показ фільмів на березі Сени.

Про це йдеться у ТСН.Ранок. 

Частину глядачів розмістили на шезлонгах на піску, а решту – на електрочовнах. Аби краще було чути, усім роздали навушники. 

Відвідувачі у захваті від плавучого кінотеатру. Вони кажуть, що почувають себе безпечніше, аніж у закритому приміщенні. Крім того у таких кінотеатрах простіше дотримуватися дистанції і можна знімати маску, якщо дуже спекотні.

Відео

У Парижі на тлі пандемії відкрили кінотеатр на березі річки Сена

Альтернативу звичайним кінотеатрам на тлі пандемії вигадали у Парижі. Там вирішили влаштувати показ фільмів на березі Сени – головної річки французької столиці. Частину глядачів розмістили на шезлонгах на піску, а решту – на електрочовнах. Аби краще було чути, усім роздали навушники. Відвідувачі у захваті від плавучого кінотеатру. Кажуть – почувають себе безпечніше, аніж у закритому приміщенні. Крім того, у таких кінотеатрах простіше дотримуватися дистанції і можна знімати маску, якщо дуже спекотно.    

Як повідомлялося, на тлі пандемії COVID-19 від сьогодні, 20 липня, у Франції носіння захисних масок у магазинах і громадських приміщеннях є обов'язковим, а порушення цих правил загрожує штрафом у 135 євро. Останнім часом у Франції фіксують збільшення кількості випадків зараження COVID-19. Так, у п'ятницю, 17 липня, новий тип коронавірусу підтвердили у 836 людей. Для порівняння, ще 15 липня цей показник сягав 416. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *