Попавки Путіна до Конституції: під час протестів у Москві затримали близько 130 осіб

Протести у Москві проти поправок Путіна до Конституції: затримано близько 130 людей

Протестувальників били та лупцювали.

У Москві під час акції проти путінських поправок до конституції затримали близько 130 людей: їх лупцювали та силоміць “пакували” до автозаків.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Місцеві видання повідомляють, що серед арештованих є й журналісти. Участь у мітингу у середмісті російської столиці взяли тисячі людей.

Протестувальники спершу збирали підписи з вимогою скасувати скандальні поправки, скандували “Москва Виходь” та “Путін – злодій”. Після цього люди рушили спільною  мирною ходою вулицями Москви.

На місце одразу підтягнулися спецпризначенці, а тому людей почали масово пакувати в автозаки. За даними правозахисних організацій,  адвокатів до затриманих наразі не пускають.

Відео

У Москві, під час акції проти путінських поправок до конституції, затримали близько 130 людей

Участь у мітингу у середмісті російської столиці взяли тисячі людей. Протестувальники  спершу збирали підписи з вимогою скасувати скандальні поправки, скандували "Москва Виходь" та "Путін – Злодій". А далі рушили спільною  мирною ходою вулицями Москви. На місце одразу підтягнулися спецпризначенці і людей почали масово пакувати в автозаки.    

Як повідомлялося в Росії від 25 червня розпочалося голосування за поправки до Конституції. Вони, зокрема, можуть “зробити” Путіна президентом ще на 12 років та понижують пріоритет міжнародного права в Росії. Усього поправок 206. За них голосують пакетом. 

Під час всеросійського голосування за поправки до Конституції, “за” проголосували 77,92%, “проти” – 21,26%. Згідно указу російського президента Володимира Путіна, у ніч проти суботи, 4 липня, поправки до Конституції РФ вступили в силу. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *