День взяття Бастилії відсвяткували у Франції

Франція відсвяткувала День взяття Бастилії вшануванням медичних працівників

День узяття Бастилії у Франції святкують щороку.

Франція відзначила своє найбільше національне свято День взяття Бастилії вшануванням медичних працівників.

Про це йдеться у ТСН.Ранок. 

Щоправда, цьогоріч через пандемію воно пройшло без велелюдних натовпів та гостей з інших країн. Після скромних денних святкувань усе завершилося 30-хвилинним феєрверком. 

Французи кажуть, що цього року запуск яскравих вогнів у небо присвячують тим, хто на передовій у боротьбі з коронавірусом, бо саме лікарі наразі уособленням незламного духу.  

День узяття Бастилії у Франції святкують щороку на згадку про революційні події 1789 року. Тоді громадяни штурмом узяли фортецю-в'язницю, що була символом суворої монархії і де утримували політв'язнів.

Відео

Франція завершила святкування Дня взяття Бастилії 30-хвилинними феєрверками

День взяття Бастилії під неймовірної краси феєрверки. Франція відзначила своє найбільше національне свято. Щоправда, цьогоріч через пандемію воно пройшло без велелюдних натовпів та гостей з інших країн. Після скромних денних святкувань усе завершилося 30-хвилинним феєрверком. Французи кажуть, цього року запуск яскравих вогнів у небо присвячують тим, хто на передовій у боротьбі з коронавірусом, бо саме лікарі наразі є уособленням незламного духу. День узяття Бастилії у Франції святкують щороку на згадку про революційні події 1789-го року. Тоді громадяни штурмом узяли фортецю-в'язницю, що була символом суворої монархії і де утримували політв'язнів.

Як повідомлялося, за даними Університету Джонса Гопкінса, з початку епідемії коронавірусу у Франції COVID-19 виявили у майже 210 тисяч людей, із них 30 тисяч померли.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *