Трамп прокоментував президентські амбіції Каньє Веста – новини світу

Трамп прокоментував президентські амбіції Каньє Веста

Президент США думає, що Вест все одно його підтримає.

Президент США Дональд Трамп відмахнувся від звістки про намір репера Каньє Веста йти в очільники держави та його заяви про те, що він більше не підтримує Трампа.

Про це пише The Hill.

“Він завжди буде за нас, і його дружина буде за нас”, – сказав Трамп в інтерв'ю виданню Fox News. Президент відмовився коментувати заяву Веста, що він “знімає червону кепку”, маючи на увазі впізнавані бейсболки з гаслом Трампа “Зроби Америку знову великою”.

Однак Трамп не критикував Веста. “Дуже хороший хлопець. Він – людина, з якою дуже добре ладнаю”, – сказав Трамп. “Зрештою, я думаю, що він підтримав би нас, а не когось іншого, ми маємо зупинити радикальних лівих від захоплення нашої країни”.

Раніше Каньє Вест заявив, що його партія називатиметься “День народження”, пояснивши своє рішення тим, що у випадку перемоги “вся Америка почуватиметься так, наче в неї день народження”. Його слоган – “Так”, а на посаді віцепрезидента репер хоче бачити Мішель Тідболл – таємничу християнську проповідницю зі штату Вайомінг.

Загалом його президентська програма поки що дуже проста: Господь з Америкою, аборти – це погано, про міжнародну політику він ще не думав, бо головне – що у власній країні робити. Його риторика – проти демократів, яких він звинувачує в тому, що вони маніпулюють емоціями темношкірих виборців.

Відео

Каньє Вест вже вигадав собі слоган передвиборчої кампанії та обрав напарника на випадок перемоги

Одкровення від Каньє Веста: в інтерв`ю "Форбсу" американський репер переконує, що кілька днів тому не пожартував, він справді висувається в президенти Сполучених Штатів. Вже вигадав собі слоган передвиборчої кампанії та обрав напарника – майбутнього віце-президента, на випадок перемоги. ТСН про програму найнепередбачуванішого кандидата в президенти Сполучених Штатів і ймовірність, що він дійсно позмагається з Дональдом Трампом та Джо Байденом.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *