“Сказав не те, обізвуть ще гірше”: Лукашенко обіцяє “навести лад” зі свободою слова в Білорусі – новини світу

"Сказав не те, обізвуть ще гірше": Лукашенко обіцяє "навести лад" зі свободою слова в Білорусі

Лукашенко сказав, що свобода слова обмежена законом.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з представниками ЗМІ 9 липня звернув увагу на те, що через висловлювання в Мережі про ситуацію напередодні виборів на деяких медійних представників посипався шквал критики в соціальних мережах. У зв'язку з цим лідер країни пообіцяв навести лад зі свободою слова.

Про це повідомляє БелТА.

Лукашенко сказав, що наявність свободи слова не передбачає вседозволеності, хоча деякі її так розуміють, особливо що стосується висловлювань в Мережі. Деякі медійні персони за свої публікації в соцмережах, зі слів  президента Білорусі, отримали негативну реакцію, аж до особистих образ.

“Ви, особливо прогресивно налаштовані люди, відчули, що таке свобода слова: сказав не те, обізвуть ще гірше… Кожен з вас отримав порцію (негативу. – ред.). Той, хто навіть не за Лукашенка слово сказав, а за державу “, – зазначив білоруський лідер.

Лукашенко також зазначив, що і у свободи слова є обмеження: “Свобода слова в будь-якій державі обмежена законом. Тому тут ми наведемо лад”.

Раніше повідомлялося, що Олександр Лукашенко заради власної перемоги на серпневих президентських виборах почав кидати за ґрати своїх суперників. Двоє його ключових опонентів перебувають у слідчому ізоляторі КДБ Білорусі.  

9 серпня у Білорусі мають відбутися президентські вибори. Чинний глава держави Олександр Лукашенко подав до Центральної виборчої комісії своєї країни документи на реєстрацію своєї ініціативної групи з висунення на вибори 2020 року.  

Відео

Кинув за ґрати: як Лукашенко усуває суперників на президентських виборах  

Олександр Лукашенко заради власної перемоги на майбутніх президентських виборах почав кидати за ґрати своїх суперників. Двоє його ключових опонентів перебувають у слідчому ізоляторі КДБ Білорусі. У відповідь молодь та всі активні сміливці, влаштовують масові протести.  

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *