Затримання Івана Сафронова: у Росії затримали два десятки журналістів

Сафронову закидають державну зраду.

Два десятки затриманих журналістів – так у Росії завершилася серія пікетів на підтримку підозрюваного у державній зраді ексекореспондента “Коммерсант” та “Ведомости”, Івана Сафронова.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Одиночні пікети під будівлею ФСБ влаштувало кількадесят працівників ЗМІ. Утім, їх швидко затримала поліція.

Напередодні суд заарештував Сафронова на два місяці. Помічника глава Роскосмосу, який на цій посаді пропрацював два місяці, а доти – десять років був кореспондентом видань “Коммерсант” і “Вєдомості”, затримала російська ФСБ. Йому закидають передавання чеським спецслужбам таємної інформації про військово-технічне співробітництво Росії з однією з країн Близького Сходу. Нібито завербували Сафронова ще у 2012-му році.

 Затриманий всі звинувачення відкидає. Він, як і його колеги, певен: арешт пов'язаний з його журналістською діяльністю.

Відео

У Росії внаслідок пікетування працівників ЗМІ було затримано два десятки журналістів

Два десятки затриманих журналістів – так у Росії завершилася серія пікетів на підтримку підозрюваного у державній зраді екскореспондента. Одиночні пікети під будівлею ФСБ влаштувало кількадесят працівників ЗМІ, утім, їх швидко затримала поліція. Напередодні суд заарештував Олександра Сафронова на два місяці. Помічника глава Роскосмосу, який на цій посаді пропрацював два місяці, а доти 10 років був кореспондентом видань "Коммерсант" і "Вєдомості", затримала російська ФСБ. Йому закидають передачу чеським спецслужбам таємної інформації про військово-технічне співробітництво Росії з однією з країн Близького Сходу. Затриманий всі звинувачення відкидає.

 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *