У Трампа подумують заборонити соцмережу TikTok у США

Державний секретар Помпео вважає, що КНР використовує застосунок для слідкування за людьми.

Державний секретар США Майк Помпео заявив, що питання заборони китайської соцмережі TikTok розглядається владою.

Про це повідомляє ВВС.

На запитання, чи радить користуватися TikTok, він відповів “Лишень якщо ви хочете, аби ваша особиста інформація опинилася в руках Комуністичної партії Китаю”. 

Читайте також:

Відео з песиками та кривляння блогерів збирають мільйони переглядів у TikTok. Що відомо про китайську соцмережу та чому у неї вже мільярд користувачів

“Я не хочу випереджати президента Трампа, але ми розглядаємо це питання”, – відповів Помпео на запитання про заборону китайських соцмереж, зокрема TikTok.

Китайська соцмережа переживає феноменальну популярність останні три роки. Застосунок завантажений понад два мільярди разів.

Втім не лише у США TikTok натикається на негатив. Нещодавно соцмережу разом іншими китайськими заборонили в Індії після сутичок з КНР. 

Водночас TikTok намагається дистанціюватися від Китаю. Приміром, нещодавно у компанії заявили, що не залишатимуться в офісі у Гонконгу після ухвалення скандального Закону про національну безпеку. Також там запевняють, що не отримували жодних запитів на інформацію від китайської влади, а в разі отримання – не задовільнять їх.

Відео

Пародії, челенджі та нескінченні танці – чим зацікавлює підлітків соцмережа TikTok

Американські підлітки менше п’ють і курять, ніж їхні батьки в такому ж віці. І все це – через гаджети! Це виявили американські дослідники із Центру контролю і запобіганню захворювань. Учені вважають: причина в тому, що соціальні мережі задовольняють ті ж самі потреби, що і заборонені речовини. Це і пошук нових вражень, і відчуття незалежності. Чи є це актуальним і для українських підлітків? Сьогодні розкажемо про популярну соцмережу, яка майже незрозуміла для дорослих, – TikTok. Більше – у розділі Цікавинки  

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *