У Мексиці загорівся літак наркоторговців

13 мішків кокаїну: у Мексиці загорівся літак наркоторговців

Неподалік загоряння літака знайшли покинутий пікап з 13 мішками наркотиків, які, за версією поліції, мало перевезти повітряне судно.

У Мексиці загорівся літак наркоторговців. У поліції підозрюють, що зловмисники навмисно підпалили літак, аби приховати сліди злочину. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Читайте також:

У Кривому Розі затримали наркодилерів, які щомісяця отримували від збуту наркотиків 1,5 млн грн

Прикордонники помітили судно, коли те незаконно спробувало проникнути у повітряний простір Мексики. Під час переслідування поліцією та армійцями, лайнер несподівано приземлився посеред шосе і загорівся.

У поліції підозрюють, що наркоторгівці навмисне підпалили літак, аби приховати сліди. Неподалік події правоохоронці знайшли покинутий пікап з 13 мішками (390 кг) кокаїну. У поліції припускають, що саме цей вантаж літак мав і перевозити. Є ймовірність, що повітряне судно і саме було повним наркотиків.

Поки що нікого заарештувати не вдалося.

Відео

13 мішків кокаїну: у Мексиці правоохоронці перехопили наркотичний вантаж

Літак у вогні й пікап із 13 мішками кокаїну. У Мексиці правоохоронцям вдалося перехопити величезний наркотичний вантаж. Судно прикордонники помітили, коли те незаконно спробувало проникнути в повітряний простір Мексики. Під час переслідування поліцією та армійцями, лайнер несподівано приземлився посеред шосе і загорівся. У поліції підозрюють – наркоторговці навмисне підпалили літак, аби замести сліди. Неподалік знайшли покинутий пікап й 390 кілограмів кокаїну в ньому. Можливо, саме цей вантаж літак мав і перевозити. А можливо, і сам був повний наркотиків. Поки що нікого заарештувати не вдалося.

Нагадаємо, 1 липня в Італії вилучили найбільшу в історії партію амфетаміну – його зробили бойовики “ІД”. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *