У Франції молодики ледь не до смерті забили водія автобуса, який просив їх одягнути маски – новини світу

У Франції молодики ледь не до смерті забили водія автобуса, який просив їх одягнути маски

Чоловік у критичному стані.

На південному заході Франції у місті Байонн молодики побили водія автобуса, бо він не пускав їх до салону транспорту без маски. Нині чоловік перебуває в лікарні у важкому стані, про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Читайте також:

"Вали звідси, поки я тобі не врізала": у Києві водійка тролейбуса побила пасажира через докір про маску

За однією з версій слідства, на 60-річного водія накинулася група молодиків. Однак, правоохоронці також вважають, що конфлікт міг початися начебто через те, що до салону зайшов чоловік із собакою. Це також під час карантину заборонено. 

Після кількох прохань водія, пасажир врешті вийшов. Але групі молодиків це не сподобалося й вони почали лупцювати перевізника.

Вони били чоловіка поки той не втратив свідомість. І вже без тями, у критичному стані, його забрала “швидка”. Через серйозні пошкодження мозку медики не гарантують, що їм вдасться врятувати життя потерпілому.

Відео

У Франції група молодиків побила до смерті водія автобуса

Побитий до смерті за прохання вдягнути маску. На південному заході Франції в місті Байонна група молодиків побила водія автобуса за те, що той не хотів їх пускати в салон без головного під час пандемії засобу захисту. Це основна версія слідства. Та опрацьовують іще одну. Начебто, в автобус зайшов чоловік із собакою, що також під час карантину заборонено. Після кількох прохань водія пасажир таки вийшов. От тільки групі парубків це не сподобалося й вони стали лупцювати перевізника. Непритомного чоловіка в критичному стані забрала швидка. Через серйозні пошкодження мозку, шансів урятувати йому життя немає.

Нагадаємо, у болгарській столиці Софії інспектори охорони здоров'я оштрафували 24 народних депутатів через те, що вони не носили маски під час пандемії COVID-19. Усім порушникам виписали мінімальний штраф у розмірі 153 євро. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *