Карантин в Європі: Лувр відчинили після кількох місяців перерви

У Парижі після чотиримісячної перерви відкрився Лувр

Третина галерей Лувру поки залишається зачиненою.

Після чотиримісячної перерви в Парижі відкрився для відвідувачів Лувр. Побачити найвідоміші шедеври як, наприклад, “Мону Лізу” Леонардо да Вінчі вже можна, проте третина галерей, де складно дотримуватися дистанції, залишатимуться зачиненими, йдеться у ТСН.16:45.

Щоби потрапити до Лувру, слід заздалегідь забронювати квитки онлайн, заходити дозволено лише в масках. За час карантину Лувр утратив майже 40 мільйонів євро.

Тим часом більше двох сотень науковців із 32 країн підписали відкритий лист до Всесвітньої організації охорони здоров’я, де закликають визнати, що коронавірус тривалий час може залишатись у повітрі і небезпека зараження COVID-19 через повітря значно більша, ніж у ВООЗ вважали досі. Минулої доби в світі виявили 203 тисячі нових випадків COVID-19, загальна кількість перевищила 11,5 мільйонів. 537 тисяч людей померли від ускладнень і більше ніж половина хворих одужали.

Нагадаємо, у Херсонській облдержадміністрації у приміщенні укриття на випадок ядерного удару 30 червня відкрили Музей влади. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *