У США внаслідок масових розстрілів на День незалежності загинули щонайменше троє дітей від 7 до 14 років

Напади відбулися по всім Сполученим Штатам.

Внаслідок масових розстрілів у США під час святкування Дня незалежності цими вихідними загинули щонайменше 27 людей, троє з яких – діти 7, 8 та 14 років. 

Про це повідомляють ABC News.

Найбільше постраждалих у Чикаго, де вогнепальні поранення дістали 72 людини. Для 15 із них вони виявилися смертельними. Серед жертв – 7-річна дівчинка, яка приїхала на свята до бабусі. 

Зазначається, що в суботу Наталі Уоллес гралася з іншими дітьми та родичами перед будинком, де живе її бабуся. Раптово до майданчику під’їхала автівка світлого кольору, пасажири якої відкрили вогонь в напрямку Наталі та її родини. Дівчинці куля влучила в лоб. Її відвезли до лікарні, однак, медики констатували смерть.

Жодних арештів щодо вбивства не відбулося. “Вночі 7-річна дівчинка в Остіні приєдналася до підлітків та дітей, чиї надії та мрії закінчилися під дулом пістолета”, – написала мер Чикаго Лорі Лайтфут у Twitter в суботу ввечері.

Пізніше масовий розстріл відбувся вже в іншому мікрорайоні Чикаго – Еглвуд. Там смертельне вогнепальне поранення у спину отримав 14-річний хлопчик. Ще четверо людей постраждали. Серед них 11-річний хлопчик, якому куля влучила в ногу, та його 15-річний товариш, якого поранили в живіт. Жодного причетного до інциденту досі не заарештували. За даними поліції, стрілянина відбулася близько 23:35 за місцевим часом, коли четверо невідомих підійшли до компанії, яка відзначала День незалежності, та відкрили вогонь. 

У мікрорайоні Роджерс-Парк поранення від невідомого стрільця отримала 10-річна дівчинка, яка перебувала у передпокої своєї квартири. Коли зловмисник відкрив вогонь – кулі пройшли крізь двері та влучили дитині в руку. Ще кілька пострілів зачепили 48-річну жінку, яка перебувала з дівчинкою в одній кімнаті. Вона отримала вогнепальні поранення в ноги й нині перебуває у лікарні у важкому стані.

Напади відбулися по всім Сполученим Штатам. У Нью-Йорку, зокрема, повідомили про чотири десятки потерпілих та щонайменше чотирьох загиблих. В інших містах кількість поранених є нижчою десяти, а загиблих – від одного до двох. Відомо, що ще одна дитина, 8-річна дівчинка, загинула в Атланті в суботу ввечері, коли невідомі відкрили вогонь по автівці, в якій вона їхала разом з мамою та іншими дорослими.

Американський президент Дональд Трамп відреагував на події та написав на своїй сторінці у Twitter, що “Федеральний уряд готови допомогти”, якщо “його попросять”.

Chicago and New York City crime numbers are way up. 67 people shot in Chicago, 13 killed. Shootings up significantly in NYC where people are demanding that @NYGovCuomo & @NYCMayor act now. Federal Government ready, willing and able to help, if asked!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 5, 2020

Нагадаємо, що у Канаді 18-19 квітня сталася одна з найкривавіших стрілянин в історії країни. В провінції Нова Шотландія чоловік переодягнувся в поліцейську форму, перефарбував автомобіль та почав холоднокровно вбивати людей на своєму шляху. Розповідаємо, що сталося в канадському регіоні та як стоматолог-“добряк” взявся за зброю та розстріляв понад два десятки невинних. 

Відео

Перевдягнений поліцейським стрілець вбив 18 людей у канадській провінції Нова Шотландія

Перевдягнений поліцейським стрілець вбив 18 людей у провінції Нова Шотландія. Поліція ловила нападника 12 годин – весь цей час місцевим радили лишатися вдома. Чим закінчилася історія – у сюжеті.  

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *