Путін заявив, що розуміє росіян, які проголосували проти поправок до Конституції

Президент РФ зазначив, що керівництво країни часто недопрацьовує, коли думає, що робить все можливе.

Президент Росії Володими Путін звернувся до громадян країни з приводу підтримки змін до Конституції. Він подякував усім, хто проголосував за поправки і водночас зізнався, що розуміє людей, які зробили помітку навпроти слова “ні”. 

Про це він заявив 2 липня на відкритті засідання оргкомітету “Перемога”. 

“Ще раз спасибі тим, хто підтримав поправки”, – заявив Путін. Він також додав, що оскільки після розвалу Радянського Союзу минуло небагато часу “сучасна Росія, безумовно, знаходиться ще в стадії формування, становлення”.

“Разом з тим розумію і тих наших громадян, хто проголосував проти”, – додав президент РФ. За його словами, у Росії ще багато невирішених проблем, а люди часто стикаються з несправедливістю, з черствістю, з байдужістю. До того ж багато хто живе ще дуже важко і складно.

На думку Путіна, керівництво країни часто недопрацьовує, навіть коли здається, що “робиться все можливе”. “Ми повинні діяти швидше, точніше, організованіше і ефективніше”, – пояснив він. 

Нагадаємо, 2 липня у Росії опрацювали 99,9% протоколів. За підрахунками російської ЦВК, “за” поправки до Конституції і фактично обнулення президентського строку Путіна проголосувало 77,93% осіб.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *