Дівчина осліпла через домашню косметику

Ситуація ускладнюється тим, що дівчина перебуває в чужій країні і у неї немає медичної страховки.

Марта Бустос, 24-річна іспанка, готувала мило і косметику в домашніх умовах. Під час процесу дівчині на обличчя і в очі потрапила суміш, до складу якої входив їдкий натрій. Марту терміново госпіталізували з серйозними опіками. Про це у вівторок, 30 червня, пише Marca.

Повідомляється, що Марта переїхала з Барселони в американське місто Сіетл до свого коханого. Дівчина захопилася миловарінням і створенням власних б’юті-продуктів.

“Два тижні тому, коли Бустос займалася змішуванням хімічних речовин, розчин випадково потрапив на її обличчя, шию і груди. Рідина бризнула в очі Марти, після чого вона втратила зір”, – пише видання.

У лікарні дівчині повідомили, що необхідно провести пересадку рогівки. Але у Марти не виявилося медичної страховки, яка змогла б покрити витрати.

Сім’я Бустос організувала збір коштів на операцію в Мережі. Акція отримала назву “Врятуйте мої очі”. Дівчина також записала послання для фоловерів, в якому розповіла про те, що сталося.

“Іноді починаєш замислюватися про те, який прекрасний світ, тільки після таких інцидентів. 2020 рік – проклятий рік. Але я буду боротися. Боротися, щоб знову побачити красиві заходи сонця”, – сказала Бустос в своєму зверненні до дописувачів.

 

 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

?? version. Thank you so much for all the support to everyone this has been overwhelmingly beautiful for me and my beloved ones. This happened one week ago from today so sorry if we dont know what is to come. We will try to be as transparent as we can, we are good people trying to make the best out of a bad situation . Love you all ❤️❤️ LINK IN BIO

Публикация от Marta Bustos Góngora (@stuntmanmarta) 19 Июн 2020 в 5:47 PDT

Обранець Марти Девід підтримує дівчину, однак парі доводиться нелегко.

Раніше повідомлялося, що співачка і учасниця групи Spice Girls Мелані Браун втратила зір. Зірка зважилася на операцію з корекції зору. Після лікарського втручання у співачки почалися проблеми із зором.

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *