Путін вчергове розказав росіянам, як важливо голосувати за поправки до Конституції

Він виступав з Ржевського району Тверської області, де напередодні відкрили меморіал радянським солдатам.

В Росії шостий день голосують за поправки до Конституції РФ. Завтра – останній і основний день всеросійського референдуму. З цього приводу президент країни Володимир Путін звернувся до росіян та закликав їх віддати свій голос за поправки.

Трансляцію вів прокремлівський канал “Росія 24”.

Він виступав з Ржевського району Тверської області, де напередодні відкрили меморіал радянським солдатам. Звідти Путін заявив, що останнім часом неодноразово звертався до росіян і вважає за потрібне зробити це знову. 

“Ми голосуємо не просто за поправки, що затверджені в чіткі правові норми. Ми голосуємо за країну, в якій хочемо жити, з сучасною освітою і охороною здоров'я, з надійною соціальним захистом громадян, з ефективною владою, підзвітною суспільству. Ми голосуємо за країну, заради якої працюємо, і хочемо передати нашим дітям і онукам “, – заявив він.

Путін також сказав, що поправки набудуть чинності тільки в разі, якщо їх підтримають люди, а тому голос кожного громадянина – важливий.

Відео

"Обнулення" президентства Путіна – що задумав російський президент

Цілий тиждень дали росіянам, щоби проголосувати за "вічного Путіна". Сам референдум призначений на 1 липня, середу. Але голосувати дозволили ще з 25-го червня. Запропоновані поправки до Конституції обнуляють терміни президентства Володимира Путіна. Завдяки ним він зможе керувати Росією до 2036-го року. У світі вже міркують, що це означає.

Раніше повідомлялося, що в Росії від 25 червня розпочалося голосування за поправки до Конституції. Вони, зокрема, можуть “зробити” Путіна президентом ще на 12 років та понижують пріоритет міжнародного права в Росії.

Усього поправок 206. За них голосують пакетом. Також 1 липня оголошено вихідним днем як дата голосування. Жителі Москви та Нижньогородської області за бажанням можуть проголосувати дистанційно від 25 по 30 червня.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *