У Франції колишнього прем’єр-міністра засудили за створення робочого місця для дружини

У Франції колишнього прем’єр-міністра засудили за створення робочого місця для дружини

Франсуа Фійон був суперником Макрона на президентських виборах.

У Франції засудили експрем’єра Франсуа Фійона за створення фальшивого робочого місця для дружини, йдеться у ТСН.19:30.

Колишній глава уряду і суперник Еммануеля Макрона на президентських виборах Франсуа Фійон отримав два роки тюрми і ще три – умовно. Політик також має сплатити 375 тисяч євро штрафу. До такого самого штрафу і 3-х років умовно засудили його дружину Пенелопу.

Суд визнав Фійона винним у тому, що його дружина й діти отримували з державного бюджету заробітну платню за роботу в парламенті, якої не виконували. Ідеться про суму майже у 800 тисяч євро. Політик із родиною планують вирок оскаржити.

Відео

Колишній прем'єр Франції отримав два роки тюрми

Вирок екс-прем'єру. У Франції засудили політика за створення фальшивого робочого місця для дружини. Колишній глава уряду і суперник Еммануеля Макрона на президентських виборах Франсуа Фійон отримав два роки тюрми і ще три – умовно. Політик також має сплатити 375 тисяч євро штрафу. До такого самого штрафу і 3 років умовно – засудили його дружину Пенелопу. Суд визнав Фійона винним у тому, що його дружина й діти отримували з державного бюджету заробітну платню за роботу в парламенті, якої не виконували.

Нагадаємо, у Бішкеку суд оголосив вирок експрезидентові Киргизстану Алзамбеку Атамбаєву у вигляді 11 років та 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *