Туніс відкрив кордони для туристів, але не зі всіх країн: подробиці – новини світу

Туристи із "помаранчевих" країн повинні мати довідку про негативний тест на коронавірус.

У Тунісі після тримісячного карантину через пандемію коронавірусу відкрили всі кордони і оголосили про відкриття туристичного сезону. В'їзд на курорти дозволять мандрівникам тільки з тих країн, які є у списку “зелених” або “помаранчевих” за рівнем захворюваності на COVID-19.

Про це заявив міністр туризму країни Мухаммед Алі Тумі, повідомляє Xinhuanet.

Читайте також:

Зеленський домовився з Ердоганом від 1 липня відновити авіарейси з України до Туреччини

“Всесвітня туристична організація офіційно включила Туніс до списку безпечних районів для туристичних поїздок на основі підготовленого країною протоколу щодо забезпечення санітарних норм для працівників та туристів”, – підтвердив міністр туризму країни.

Сухопутні, морські і повітряні кордони відкрилися у Тунісі від 27 червня. Водночас, Туніс поки можна буде відвідувати іноземним туристам, які мешкають у державах безпечної “зеленої” та “помаранчевої” зон. Втім, громадяни з країн останнього списку повинні заздалегідь отримати довідку про відсутність коронавірусу в їхньому організмі. 

Туристам, з країн віднесених до “червоного” списку, в'їзд до Тунісу заборонений. 

Раніше повідомлялося, що імовірно, кордони ЄС та шенгенської зони залишаться закритими для українців і після 1 липня. Це передбачає проєкт рішення ЄС про поступове відновлення подорожей та туризму.  

Нагадаємо, Україну занесли до “червоної зони” через показники захворюваності на COVID-19, який становить вище 40 випадків на добу на 100 тисяч населення.  

Відео

Відкрите небо: авіарейси з України вже готові приймати Велика Британія та Туреччина

Україна поновлює регулярні міжнародні авіаперевезення. З аеропорту "Бориспіль" сьогодні, 15 червня, призначено понад 10 рейсів.  

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *