Кирила Серебреннікова визнали винним у розкраданні бюджетних коштів – подробиці

Російського режисера Серебреннікова визнали винним в розкраданні бюджетних коштів

Режисеру оголосили вирок в Міщанському районному суді.

Сьогодні, 26 червня, в Міщанському районному суді у Москві оголосили вирок відомому російському режисеру Кирилу Серебреннікову.

Так, його визнали винним у справі про розкрадання 129 млн рублів під час реалізації театрального проєкту “Платформа”, передає Telegram‑канал Super.

Нагадаємо, що у серпні 2017-го року у Москві у справі про шахрайство затримали режисера Кирила Серебреннікова. “Головним управлінням з розслідування особливо важливих справ СК Росії за підозрою в організації розкрадання не менше 68 млн рублів, виділених в 2011-2014 роках на реалізацію проєкту “Платформа”, затриманий художній керівник московського театру “Гоголь-центр” Кирило Серебренніков”, – йшлося у повідомленні. Як зазначалося, слідство підозрює режисера у шахрайстві в особливо великому розмірі.

23 серпня 2017 року режисера відправили під домашній арешт. Та вже у квітні 2019-го домашній арешт було скасовано.

Також повідомлялося, що за переслідуванням російського режисера, художнього керівника “Гоголь-центру” Кирила Серебреннікова може стояти Тихон Шевкунов. За інформацією телеканалу “Дождь”, він скаржився на Серебряннікова Путіну і, можливо, вищим офіцерам ФСБ, які санкціонували розробку “Гоголь-центру”.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *