Погода в Європі: у Британії, Франції та Швеції стовпчики термометрів тримаються на позначках понад 30 градусів.

Хвиля аномально гарячого повітря дійшла до Сибіру.

Спека накрила Європу. У Великій Британії, Франції та Швеції стовпчики термометрів тримаються на позначках понад 30 градусів.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок. 

У французькій столиці від сонця рятуються у затінку в парках та обливаються водою з фонтанів. На британських пляжах яблуку ніде впасти, про дотримання дистанції немає й мови. Тамтешні лікарі побоюються нового спалаху коронавірусу. 

Хвиля аномально гарячого повітря дійшла до Сибіру. Останні два тижні у традиційно найхолоднішому регіоні планети – Якутії реєструють температурні рекорди. Так +38 градусів зафіксували минулого тижня у Верхоянську. За даними Грінпіс, пожежі від початку року уже знищили в Сибіру лісів площею, що дорівнює території Греції.

Відео

Аномальна спека накрила Європу

У Британії, Франції та Швеції стовпчики термометрів тримаються на позначках вище 30 градусів. У французькій столиці від сонця рятуються у затінку в парках та обливаються водою з фонтанів. А на британських пляжах яблуку ніде впасти, про дотримання дистанції немає й мови. Тамтешні лікарі побоюються спалаху ковіду. Хвиля аномально гарячого повітря дійшла до Сибіру. Останні два тижні у традиційно найхолоднішому регіоні планети – Якутії реєструють температурні рекорди.

Як повідомлялося, у Сербії сталися потужні зливи, які спричинили повені. У семи муніципалітетах країни оголошено надзвичайний стан. Наразі через повені найбільш критична ситуація склалася в Любовії і Гучі. Саме у цих населених пунктах були сильні дощі. Слід зауважити, що у Любовії було зруйновано міст. Наразі існує небезпека, що ще один знесе бурхливий потік води. Унаслідок негоди також затоплено низку доріг і сотні будинків.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *