Попри антирекорди коронавірусу на парад у Москві стягнули 14 тисяч військових

Парадний стрій складався з 40 піших розрахунків

На Красній площі у Москві завершився парад на честь 75-річного ювілею “Перемоги радянського народу у Великій Вітчизняній війні”, в якому взяли участь 14 тисяч військових і це зважаючи на те, що у країні понад 600 тисяч випадків коронавірусу.

Захід тривав 1 годину 15 хвилин і складалося з трьох частин: спершу пройшлися піші та механізовані колони, а потім гості подивилися авіашоу. Загалом у параді взяли участь понад 14 тисяч військовослужбовців, 234 одиниці історичної та сучасної наземної військової техніки та 75 літальних апаратів. Парадний стрій складався з 40 піших розрахунків: військовослужбовці збройних сил і інших відомств, слухачі та курсанти військових вузів, суворовці, нахімовці, кадети і юнармейцев.

Нагадаємо, що раніше через ситуацію з пандемією коронавируса традиційний “парад Перемоги” 9 травня скасували. В кінці минулого місяця Путін доручив провести захід 24 червня – за його указом цей день оголошений вихідним. 

Разом з тим, кількість смертей від коронавірусу станом на 24 червня в Росії перевищила 8,5 тисяч. Всього з початку пандемії діагноз підтвердився у 606 881 росіяна.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *