Віктор Бабаріко – основний конкурент Лукашенка на виборах, перестав виходити на зв’язок

Наголошується, що його штаб "незалежно від того, чи будуть Віктор та Едуард з нами, зробить важливу заяву щодо подальших дій" цієї п'ятниці.

Вранці 18 червня претендент на посаду президента Білорусі Віктор Бабаріко, якого також вважають одним із основних конкурентів Олександра Лукашенка на виборах, разом із сином повезли здавати підписані листи до виборчої комісії. Після цього вони обидва перестали виходити на зв’язок.

Про це повідомляє Telegram-канал штабу політика.

“Сьогодні вранці Едуард (син Бабаріко – ред.) та Віктор поїхали здавати чергову частину підписів, наданих вами. Зараз вони не виходять на зв’язок, телефони не доступні”, – йдеться у повідомленні штабу кандидата.

Наголошується, що штаб “незалежно від того, чи будуть Віктор та Едуард з нами, зробить важливу заяву щодо подальших дій” цієї п’ятниці.

Раніше повідомлялося, що чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко подав до Центральної виборчої комісії своєї країни документи на реєстрацію своєї ініціативної групи з висунення на вибори 2020 року.

Цьогоріч президентські вибори у Білорусі призначено на 9 серпня. До слова, чинний глава країни Олександр Лукашенко перемагав у президентських перегонах в 1994, 2001, 2006, 2010 і 2015 роках.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *