Борис Джонсон потрапив у аварію у центрі Лондона

Борис Джонсон потрапив у ДТП через мітингувальника на дорозі

Протестувальник підбіг до автівки прем'єра і спричинив аварію.

Премєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 17 червня потрапив у невелику аварію. Автомобіль Джонсона від'їжджав від будівлі парламенту, коли до машини побіг один із мітингувальників, що призвело до раптової зупинки.

Про це повідомляє CNN.

Читайте також:

Науковий "прорив" у лікуванні коронавірусу: що за препарат і що думають про нього українські лікарі

На дорогу вибіг протестувальник, внаслідок чого транспортні засоби раптово загальмували. Внаслідок цього у сріблястий Jaguar, що належить Джонсону, врізався Range Rover. Авто прем'єра залишилося майже неушкодженим, на задньому бампері видно лише невелику вм'ятину. Кортеж ненадовго зупинився, а потім рушив далі.

Повідомляється, що демонстрант мітингував проти дій Туреччини стосовно курдських повстанців. Поліція повідомила, що чоловіка затримали за порушення закону про громадський порядок.

Офіційна прессекретарка Джонсона підтвердила, що на відео показано автомобіль прем'єр-міністра, і він був у ньому в той час. “Так, це була машина прем'єр-міністра. Я думаю, що відео говорить саме за себе про те, що сталося. Немає повідомлень про те, що хтось постраждав”, – сказала речниця. .

Нагадаємо, що Борис Джонсон встиг перехворіти коронавірусом. Після одужання британський прем'єр назвав новонародженого сина на честь медиків, які вилікували його від COVID19. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *