Hilton планує масове звільнення співробітників

Причина майбутніх звільнень – фінансова криза, спровокована пандемією коронавірусної інфекції нового типу.

 

Американська компанії Hilton Worldwide, яка володіє мережею готелів в десятках країн, заявила про майбутнє скорочення 2100 осіб, що становить майже 22% корпоративних співробітників. Про це, у вівторок, 16 червня, повідомляє ТАСС, з посиланням на заяву, опубліковану у вівторок на офіційному сайті компанії.

 

 

У документі говориться, що пандемія “створила безпрецедентні проблеми” для туристичної галузі. Керівництво Hilton з метою економії має намір “скоротити приблизно 2 100 посад в корпорації по всьому світі”. Крім того, на 90 днів будуть продовжені введені раніше заходи, загалом це відправка частини персоналу в неоплачувану відпустку, зменшення тривалості робочого дня співробітників і їх оплати.

 

“Жодного разу за 101-річну історію Hilton наша галузь не стикалася з такою світовою кризою, під час якої люди практично припиняли подорожувати”, – зазначив глава компанії Крістофер Нассетта.

 

Корпоративний персонал Hilton налічує 9600 чоловік в всьому світі. Наприкінці 2019 року загальна кількість співробітників становила 173 000 осіб.

 

Раніше британська нафтова компанія ВР скоротить майже 15% своїх співробітників у зв’язку з кризою, викликаною пандемією коронавірусу, а також в рамках адаптації до тенденції переходу на відновлювану енергію. Також, авіакомпанія Міжнародні авіалінії України звільнить 900 співробітників. Причиною такого рішення називається закриття авіасполучення в зв’язку з введеними протиепідемічними карантинними заходами в різних країнах.

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Коронавірус

СюжетКоронавірус в Україні. Останні новини онлайн

Спалах коронавірусу в Пекіні: деякі райони заблоковані

Німеччина скасувала запроваджений через COVID-19 прикордонний контроль

Ізраїль депортував сина американської мільярдерки за порушення карантину

СюжетКарантин для карантину. Чому в Україні частішають випадки COVID-19

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *