Відеогру вперше визнали лікувальним засобом

У США лікарі тепер можуть призначати комп’ютерну гру в якості терапії для дітей. Серед заявлених побічних ефектів – пригніченість і головний біль.

 

В Америці вперше відеогру визнали лікувальним засобом. Про це повідомляється на сайті Управління з нагляду за якістю їжі та медикаментів.

 

Фахівці схвалили ігровий пристрій EndeavorRX в якості терапії для дітей із синдромом дефіциту уваги і гіперактивності. Гра призначена для дітей у віці 8-12 років.

 

Під час клінічних випробувань, які тривали сім років, ефект пристрою вивчили на 600 дітей з діагнозом СДУГ.

 

Дослідники відзначають, що у третини дітей ознаки синдрому дефіциту уваги і гіперактивності зводилися до мінімуму або не проявлялися зовсім після 25 хвилин за грою протягом п’яти днів на тиждень протягом місяця. Серед заявлених побічних ефектів терапії – пригніченість і головний біль.

 

Медики тепер можуть використовувати пристрій в якості терапії. Деякі дослідники відзначають, що комп’ютерна гра не здатна повністю замінити інші методи лікування СДУГ.

 

Раніше повідомлялося, що хлопчик всі канікули грав на комп’ютері і помер. Також Корреспондент писав про те, що була помічена загадкова здатність маленьких дітей.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *