У Таїланді чоловік хотів застрелити дружину, але влучив у тещу – новини Світу

У Таїланді чоловік хотів застрелити дружину, але влучив у тещу

Версія чоловіка та дружини про події вкрай різні.

У провінції Таїланду Утхайтхані чоловік намагався вбити дружину, але її врятувала мати. Після цього він планував скоїти самогубство.

Про це повідомляє видання AsiaOne.

Чоловік заявив, що хотів убити дружину, бо вона зраджувала його. За його словами, побачивши зброю, дружина і теща напали на нього з ножами і змусили захищатися. Він вистрілив і потрапив у тещу. Жінка залишилася жива, її доравили до лікарні.

За версією дружини, все було зовсім не так. Вона стверджує, що часто сварилася з чоловіком через те, що він вживав наркотики, і в результаті поїхала від нього і місяць жила у матері. Він з'явився там, побачив, що вона розмовляє з кимось по телефону, дістав пістолет і вистрілив в неї. Мати загородила її собою і встигла врятувати.

Коли поліція прибула на місце події, чоловік намагався накласти на себе руки. Поліцейські пів години намагалися заспокоїти його. Він здався, коли вони привели його доньку. Дівчинка пообіцяла, що буде відвідувати його в тюрмі. Після цього чоловік передумав здійснювати самогубство, відклав пістолет і почав просити вибачення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканця Томаківського району Дніпропетровської області підозрюють у жорстокому вбивстві тещі. Попередньо, чоловік вбив жінку дерев’яною качалкою і закопав її тіло у канаві.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *