Трамп заявив, що не вирішуватиме чужі конфлікти

Американський президент заявив, що США не має вирішувати конфлікти в країнах "про які багато людей навіть не чули".

Президент США  Дональд Трамп, під час виступу у військовій академії Вест-Пойнт, заявив про те, що Штати “закінчують епоху нескінченних воєн” і повинні зосередитися на власному захисті. Промова глави держави опублікована на сайті Білого дому.

Про це 14 червня пише “Інтерфакс-Україна”.

“Війська США не зобов'язані вирішувати давні конфлікти в далеких країнах, про які багато людей навіть не чули. Ми не поліцейські світу”, – сказав Трамп.

Читайте також:

Конгрес США погодив виділення Україні 250 млн доларів на військову допомогу

За його словами, Сполучені Штати повертаються до основоположних принципів, згідно з якими завдання кожного військового – обороняти і рішуче захищати країну від зовнішніх ворогів, а не відновлювати іноземні держави. “Ми закінчуємо епоху нескінченних воєн”, – додав він.

Президент наголосив, якщо країні буде загрожувати небезпека, то США не будуть коливатись ані хвилини. “І коли ми будемо битися, то відтепер ми будемо битися тільки для того, щоб перемогти”, – зазначив Трамп.

Нагадаємо, сенат США одноголосно підтримав кандидатуру генерала Чарльза Брауна на посаду глави штабу військово-повітряних сил.

Зазначається, що Браун став першим в історії США афроамериканцем, який очолив рід військ у збройних силах, а також став членом Об'єднаного комітету начальників штабів від часів голосування генерала Коліна Пауелла (1989-1993 роки). 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *