В Україні вартість автогазу досягла 50% ціни на А-95

Найбільш істотне зростання середньої ціни автогазу зафіксовано в Києві і області – на 60 коп/л.

 

За тиждень 5 – 12 червня середня ціна автогазу в мережах АЗС зросла на 40 копійок за літр – до 10,97 гривні за літр. В результаті, вартість автогазу вперше з листопада 2018 року піднялася до позначки в 50% від ціни на бензин А-95. Про це в п’ятницю, 12 червня, повідомляє Enkorr з посиланням на дані моніторингу Консалтингової групи А-95.

 

Відзначається, що останній раз таке співвідношення було в кінці листопада 2018 року, після цього протягом півтора року ціна на автогаз не перевищувала позначку в 50% від вартості бензину.

 

“Найбільш істотне зростання середньої ціни газу за цей період зафіксовано в Києві і області – на 60 коп/л”, – йдеться в повідомленні.

 

Так, на столичних станціях ОККО, Авантаж 7 і Motto ціни за минулий тиждень зросли на 0,80 коп./л. КLO і Mango підвищили їх на 0,70 коп./л, Приват – на 0,65 коп./л.

 

Фото: Enkorr

 

Раніше повідомлялося, що на українських заправках стрімко зростають ціни на автогаз.

 

Також повідомлялося, що дизпаливо і зріджений автогаз в Україні можуть подорожчати до рівня, при якому вони стануть найвищими в Європі. Це станеться в разі обмежень на імпорт нафтопродуктів, якого домагаються нафтопереробні компанії.

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *