ЗМІ знайшли спільний бізнес у Медведчука і Коломойського

Коломойський і Медведчук мають спільний бізнес відразу в декількох сферах, виявили журналісти.

 

У декларації глави політради партії Опозиційна платформа – За життя Віктора Медведчука знайшли ряд офшорних компаній, які пов’язані з бізнесменом Ігорем Коломойським. Про це йдеться в розслідуванні програми Схеми.

 

 

Згідно з даними журналістів, Коломойський і Медведчук мають спільний бізнес в енергетиці, металургії, логістиці нафтопродуктів і медіа-бізнесі.

 

Так, відзначається, що дружина Медведчука Оксана Марченко володіє частками в Львівобленерго, Прикарпаттяобленерго, Запоріжжяобленерго, електрометалургійний завод Дніпроспецсталь, Запорізькому заводі феросплавів, логістичних компаніях, що входять в систему так званого Одеського перевалочного комплексу, а також у трьох телеканалах: Телерадіокомпанія Студія 1+1, Гравіс-Кіно (2+2), ЗАТ ТК ТЕТ.

 

За майновою декларацією Медведчука, його дружина є кінцевим бенефіціарним власником кіпрських компаній Margaroza Commercial Ltd, Lex Perfecta Ltd, Kerelio Commercial Ltd, Miosaria Commercial Ltd і Zocatini Enterprises Ltd.

 

Раніше повідомлялося, що в США триває розслідування про можливе відмивання грошей ПриватБанку, співвласником якого був Коломойський.

 

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *