У Польщі назвали дату, коли можуть відновити міжнародне авіасполучення – новини світу

Уряд Польщі змінив кількість пасажирів у салоні літаків.

У Польщі заборону на міжнародні пасажирські авіаперевезення, запроваджену через пандемію коронавірусу COVID-19, подовжено щонайменше до 16 червня.

Про це повідомляє видання Onet.pl.

Читайте також:

Відкриття кордонів: прикордонники пояснили, кому дозволено в’їхати до Польщі

“У зв’язку із станом епідемії в Польщі необхідним є подовження терміну заборони на міжнародні авіарейси”, – йдеться в розпорядженні Ради міністрів Польщі.

Водночас, від 1 червня у Польщі відновилося внутрішнє авіасполучення. Польоти здійснюються з восьми аеропортів, зокрема, у Варшаві, Ґданську, Кракові, Жешуві, Щецині, Вроцлаві, Познані і Зеленій Гурі

Польські урядовці також ухвалили рішення, що у салонах літаків можуть бути зайняті лише 50% пасажирських місць. Також всі пасажири мають перебувати у захисних масках, а на борту повинні встановити дезінфікуючих засоби для рук. Після кожного польоту салон літака мають ретельно прибирати.

За офіційними даними, загалом у Польщі зафіксовано 25 669 випадків коронавірусу, з яких 1 143 – померли та 12 641 – одужали.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський підписав розпорядження, яке дозволяє в’їхати до країни трьом категоріям, які також звільняються від обов'язкового карантину. Серед іншого, це іноземні студенти, транзитні водії та громадяни країн ЄС, Європейського економічного простору і Швейцарії, які також будуть проїздом в Польщі.  

Відео

Повернення до заробітків: як українці на карантині виїжджають до Польщі

Заробітки за кордоном. Польські бізнесмени звернулися до українського прем'єра, аби той дозволив українцям їхати до них на роботу. Двотижневий карантин для заробітчан у Польщі дозволили відбувати у полях. Про страхи і спокуси українців – у сюжеті. Більше про коронавірус в Україні

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *