Його шукали по всьому світі, а він завів сім’ю в Києві: міжнародного злочинця екстрадують до США

Відповідно до матеріалів справи, Чулпаєв перебуває в міжнародному розшуку через махінації із банківськими картками.

Герой американської кримінальної хроніки Мані Чулпаєв на лаві підсудних у Києві. Щоправда, йдеться лише про його екстрадицію до США із України. Тут він проживав останні чотири роки. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Затримали його в листопаді минулого року поблизу Києва. Генеральна прокуратура погодилась видати його американцям.

Відповідно до матеріалів справи, Чулпаєв перебуває в міжнародному розшуку через махінації із банківськими картками. Офіційно Чулпаєв є громадянином Узбекистану, який понад 20 років прожив у США.

Відео

Мані Чулпаєв оскаржує в українському суді рішення ГПУ про його екстрадицію до США

Герой американської кримінальної хроніки Мані Чулпаєв на лаві підсудних у Києві. Щоправда, мова йде лише про його екстрадицію до США із України. Тут він проживав останні чотири роки. Затримали його в листопаді минулого року поблизУ Києва. Генеральна прокуратура погодилась видати його американцям. Відповідно до матеріалів справи Чулпаєв перебуває в міжнародному розшуку через махінації із банківськими картками.  

Починаючи з середини 90-х, йому закидали причетність до замовних вбивств, рекету, торгівлі людьми та наркотиками. Але відсидів він усього чотири з половиною роки. Суддя врахував, що підсудний пішов на угоду зі слідством. Він же в численних інтерв’ю розповідав журналістам, що видав ФБР понад сотню бандитів.

В Україні чоловік встиг одружитись. У подружжя двоє дітей. Вони були присутніми в залі суду під час оголошення вироку. Коли суддя оголошував рішення, молодша донька розплакалась. Суд рішення ГПУ залишив без змін. Адвокати готують апеляцію.

Раніше повідомлялося, що кримінальну справу, про яку знімають серіали та над якою вже 13 років б'ються найкращі слідчі Європи, – можливо, розкрили. Весь цей час детективи шукали маленьку британку Мадлен Маккан, яка безслідно зникла з португальського курорту.

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *