В Іспанії порноактора підозрюють у вбивстві знайомого на містичному ритуалі

Загиблий вдихав отруйні пари з галюциногенним ефектом.

Іспанського порноактора Начо Відаля підозрюють у вбивстві. Він був організатором містичного ритуалу, під час якого його знайомий отруївся жаб'ячою отрутою і помер. 

Про це повідомляє CNN.

Читайте також:

У Запоріжжі у буфеті масово отруїлися працівники "Укрграфіту"

Відаль разом з товаришами у липні 2019 року організували містичний ритуал, що передбачає вдихання отруйних парів від колорадської жаби (Bufo Alvarius). Цей вид ропухи випускає отруту 5-МеО-ДМТ, яка має галюциногенний ефект.

Місцева поліція почала розслідування проти порноактора і двох осіб, присутніх на ритуалі. Також у відомстві зазначили, що вони регулярно виконували ритуали в лікувальних цілях, називаючи їх “нешкідливими ритуалами предків”. Але така практика має серйозний ризик для здоров’я. 

Адвокат Відаля заявляє, що смерть чоловіка під час ритуалу була “трагічною прикрістю”, а його підзахисний не має до цього жодного стосунку. За його словами, загиблий раніше вже вживав жаб'ячу отруту та хотів спробувати її ще раз.

Нагадаємо, в готелі на Балі знайшли мертвим українське подружжя. За результатами експертизи, у крові померлих знайшли отруйні речовини – метанол та етанол.  

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *