Укрексімбанк “відповів” на дзвінок Зеленського главі фінустанови

У наглядовій раді банку нагадали, що правління фінустанови не є підконтрольним політичним органам.

 

Наглядова рада Укрексімбанку відповіла на заклик президента Володимира Зеленського вирішити питання з реструктуризацією кредитів бізнесменів. Про це йдеться на сайті фінустанови.

 

Наглядова рада зазначає, що банк відкритий до звернень клієнтів і готовий розглядати будь-які питання, які будуть доведені до його відома офіційними каналами комунікації.

 

“Ми налаштовані підтримувати своїх клієнтів на шляху виходу з кризи і закликаємо їх якомога швидше почати офіційну і прозору комунікацію з відповідними органами управління банку”, – зазначається в повідомленні.

 

В Укрексімбанку нагадують, що в компетенцію наглядової ради правління банку входить вирішення поточних бізнес-справ таким чином, щоб врахувати як інтереси банку, так і інтереси клієнта.

 

У банку наголошують, що контроль за ефективністю роботи правління є винятковою компетенцією наглядової ради, а не акціонера або будь-якого іншого політичного органу.

 

Як відомо, 3 червня під час відрядження Зеленського в Хмельницьку область бізнес поскаржився йому на неможливість реструктуризувати кредити в Укрексімбанку.

 

Глава держави публічно зателефонував голові банку Євгену Мецгеру і попросив вжити заходів для вирішення питання.

 

Раніше також повідомлялося, що в Кабінеті міністрів пообіцяли підприємцям кредити під 0%.

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *