Трамп пройшов щорічний медогляд

Медичне обстеження показало, що американський лідер “як і раніше, здоровий”, наголосили в Білому домі.

 

Президент США Дональд Трамп пройшов щорічне медичне обстеження. Результати свідчать про те, що він здоровий. Про це 3 червня повідомила на брифінгу прес-секретар Білого дому Кейлі Макінані.

 

“Результати щорічного огляду президента готові до публікації. Повністю документ невдовзі оприлюднять. Якщо коротко, то президент, як і раніше, здоровий”, – уточнила вона.

 

Заява лікаря Трампа Шона Конлі з’явилося незабаром після завершення брифінгу.

 

У документі зазначено, що третє за час президентства регулярне медичне обстеження Трамп проходив з листопада минулого року по квітень нинішнього року в госпіталі імені Уолтера Ріда в штаті Меріленд.

 

Йдеться про кілька візитів у медустанову.

 

Конлі також підтвердив, що Трамп закінчив двотижневий курс прийому противомалярийного препарату гідроксихлорохін (плаквеніл) як профілактику коронавірусу і ніяких побічних ефектів від прийому цих ліків у нього не зафіксували.

 

Американський лідер продовжує регулярно проходити тести на коронавірус і “на цей момент усі їхні результати негативні”, зазначив лікар. “Дані говорять про те, що президент, як і раніше, здоровий”, – підкреслив Конлі.

 

Нагадаємо, медичне обстеження лідерів США стало звичайною практикою з часів президента Річарда Ніксона, який займав пост у 1969-1974 роках.

 

Під час таких обстежень перевіряються зір, слух, стан носоглотки, щитовидної залози, легенів, серця, шкірного покриву, стравоходу, м’язів, кісток, а також діяльність головного мозку.

 

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *