Facebook позакривала групи, які хотіли нести зброю на акції протесту у США – новини Світу

Соцмережа не дає розповсюджувати такі думки.

Соціальна мережа Facebook закрила декілька дуже радикальних груп, учасники яких закликали йти акції протесту в США зі зброєю. 

Про це повідомляє видання CNN.

Як відомо, учасники груп обговорювали питання про доставку зброї на акції протесту, що охопили США через загибель Джорджа Флойда після його затримання поліцією міста Міннеаполіс.

Спочатку в Facebook спостерігали, як люди, пов'язані з групою American Guard, обговорювали такі дії. Також розмови про зброю велися в групі “Солдати Одіна США” – екстремістській спільноті проти іммігрантів і біженців.

У Facebook повідомили, що також відключили облікові записи, пов'язані з украй правою групою Proud Boys. Компанія заявила, що прискорила процес, коли помітила збільшення інтенсивності обговорення та наростання закликів до насильства.

Співробітники Facebook повідомили, що компанія також вживе заходів щодо людей, що використовують платформу для організації насильства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що восьму ніч тривають протести в Сполучених Штатах. Незважаючи на оголошені комендантські години, люди в десятках міст столиці виходять, аби вимагати правосуддя і зміни системи. 

Приєднуйтесь також до tsn.ua у Google News.

Стежте за останніми новинами!

Приєднатись

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *