Трамп подякував сам собі за арешти

Американський лідер розповів про безліч арештів і подякував сам собі за забезпечення правопорядку в охоплених протестами містах.

 

Президент США Дональд Трамп подякував собі за те, що на тлі масштабних протестів у США в столиці країни вдається забезпечувати правопорядок. Про це у вівторок, 2 червня, Трамп написав у Twitter.

“В окрузі Колумбія (місто Вашингтон – ред.) минулої ночі не було проблем. Багато арештів. Чудова робота, яку зробили всі. Непереможна сила. Домінування. Так само, як було прекрасно і в Міннеаполісі (спасибі тобі, президенте Трамп!)” – написав глава Білого дому.

Напередодні Трамп оголосив, що залучає до охорони правопорядку в американській столиці військові підрозділи. Крім того, у Вашингтоні з 19 вечора до 6 ранку діяла комендантська година. У ніч на середу місцева влада знову ввела такий режим.

D.C. had no problems last night. Many arrests. Great job done by all. Overwhelming force. Domination. Likewise, Minneapolis was great (thank you President Trump!).

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 2, 2020

Напередодні повідомлялося, що проти учасників протесту під Білим домом використовували гумові кулі і сльозогінний газ. Також повідомлялося, що мер Вашингтона і губернатор Нью-Йорка розкритикували Трампа. Чиновники-демократи незадоволені діями влади під час ситуації із заворушеннями. А американське духовенство обурилося через фото Трампа з Біблією на тлі церкви, дорогу до якої він прокладав собі сльозогінним газом.

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *