Ольгу Цибульську розкритикували за “голу” сукню: відео

Артистка станцювала у вкрай відвертому вбранні, “засвітивши” навіть зону бікіні. Користувачі назвали ролик зірки “соромом”, “жахом” і “стурбованістю”.

 

Українська співачка Оля Цибульська нарвалася на критику через вкрай відверту сукню. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

 

На кадрах Цибульська позує в наряді, що складається з топа корсетного типу і двох прямих шматків тканини, що спускаються від грудей спереду і ззаду. Вони нічим не з’єднані між собою і вільно звисають.

 

Цибульська з келихом станцювала біля вікна, рухаючи стегнами так, що на кадрах можна побачити пікантні місця зони бікіні.

 

 

 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya) 31 Май 2020 в 11:04 PDT

 

Багатьом шанувальникам зірки сподобалося її відверте вбрання, але велика кількість користувачів розкритикували співачку. Вони назвали ролик зірки “соромом”, “жахом” і “стурбованістю”. Деякі припустили, що Цибульська п’яна.

 

Раніше повідомлялося, що схудла Оля Цибульська знялася в мереживній білизні. Також Корреспондент писав про те, що українська співачка знялася топлес, сидячи на руках у чоловіка.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Источник: www.ua.korrespondent.net

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *