Адаптивний карантин: у Житомирі дозволили відкрити частину дитсадків

До закладів підуть понад п'ять тисяч дітей.

У Житомирі у вівторок, 27 травня, відкривають частину дитячих садків.

Про це йдеться у ТСН.Ранок. 

Читайте також:

Пом'якшення карантину: у МОН розповіли про проведення ЗНО, складання сесій та навчання у школах

У Житомирі у майже півсотні дитячих закладів чекають на понад п'ять тисяч дітей. Принаймні стільки онлайн-заяв отримала від батьків міська влада. 

Дорослим на територію садочка  заходити буде заборонено, ще на вході у заклад батьки передаватимуть дітей вихователям. Малечі часто мірятимуть температуру, дітвора буде під постійним наглядом лікарів. Планується, що у групах буде не більше 15 вихованців. Групові ігри та заняття скасували, а от  прогулянки на свіжому повітрі  будуть  довшими і частішими.

“Будуть відмінені групові заняття в музикальних і спортивних залах. Перевага буде надана іграм на свідому повітрі. Що стосується медпрацівників, то вони будуть оглядати дітей постійно, а потім проводити поточний моніторинг протягом дня”, – розповіла заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова.

Відео

Не більше 15 вихованців і прогулянки на свіжому повітрі: дитсадки відкриваються з новими правилами

Дитсадки починають відкриватися. Дорослим на територію садочка заходити буде заборонено, ще на вході у заклад батьки передаватимуть дітей вихователям. Малечі часто мірятимуть температуру, дітвора буде під постійним наглядом лікарів.  

До слова, дитячі садки відкриються сьогодні також у Дніпрі. А в Херсоні більшість садочків запрацювали від понеділка, 25 травня.

Як повідомлялося, від 1 червня, в Києві почнуть відновлювати роботу дитячі садки. Для безпечного функціонування дитсадків є все необхідне для їхньої дезінфекції, запевнили в КМДА. Особлива увага буде приділятися для мінімізації контакту батьків з іншими дітьми та вихователями. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *