“Парад Перемоги” в Росії відбудеться 24 червня – Путін

Марш "Безсмертного полку" пропонують провести 26 липня.

Президент РФ Володимир Путін під час наради з міністром оборони Сергієм Шойгу заявив, що скасований  9 травня через коронавірус “парад Перемоги” відбудеться 24 червня.

Про це повідомляє 26 травня ТАСС.

Путін наказав розпочати підготування до проведення урочистостей. Дату вибрали нібито в честь параду 1945-го року переможців, “які захищали Ленінград та Москву”.

Наказую почати підготовку до військового параду на честь 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні в столиці Росії Москві та інших містах. Ми зробимо це 24 червня, в день, коли в 1945 році відбувся легендарний, історичний парад переможців, коли по Червоній площі пройшли бійці, що билися під Москвою і захищали Ленінград, що билися під Сталінградом, які визволяли Європу, що брали штурмом Берлін.

йдеться в заяві Путіна

Президент РФ також запропонував провести марш “Безсмертного полку” 26 липня, в день ВМФ. Однак Путін не виключив, що він може бути перенесений за порадою фахівців.

Зазначимо, що РФ продовжує бити рекорди смертності від коронавірусу. 25 травня у РФ зафіксували 174 летальні випадки від Covid-19, і тепер сукупна кількість померлих сягнула 3807. Також зафіксували 8908 нових випадків зараження COVID-19, в результаті загальна кількість інфікованих в країні склало 361 838 осіб.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *