У Московській області розбився вертоліт: загинув екіпаж судна – новини світу

У Московській області розбився військовий вертоліт Мі-8: загинув екіпаж судна

Загинули троє людей.

У Московській області біля російського населеного пункту Клин загинули члени екіпажу військово-транспортного вертольоту Мі-8 ВПС Росії, який увечері 19 травня здійснив жорстку посадку. На борту судна перебувало троє людей, які загинули від отриманих травм.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на пресслужбу Міноборони РФ. 

“19 травня близько 20 години під час виконання навчально-тренувального польоту в 20 км від населеного пункту Клин (Московська область) здійснив жорстку посадку на безлюдній місцевості вертоліт Мі-8 ВКС Росії. У результаті жорсткої посадки екіпаж вертольоту від отриманих поранень загинув”, – сказали у відомстві.

За попередньою інформацією, причиною аварії могла стати технічна несправність, боєкомплекту на вертольоті не було. Точна причина інциденту з'ясовується.

Військові слідчі РФ вже порушили кримінальну справу за ст. 351 КК (“Порушення правил польотів військових літальних апаратів, що спричинило з необережності смерть людини”).

Нагадаємо, наприкінці лютого поблизу російського Татарстану розбився вертоліт Bell 406, який належав депутату Держдуми РФ Айрату Хайрулліну. Російський політик загинув. Крім нього, за інформацією Telegram-каналу Baza, на борту перебували Раміс Марсович Газізов і пілот Жавдад Сулейманов. Вони отримали важкі травми.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *