Надбавку медикам за березень виплачено в більшості областей, – Степанов

Надбавку медикам, що борються з COVID-19, за березень у повному обсязі виплатила більшість областей, за квітень почнуть виплачувати цього тижня.

Про це зазначив міністр охорони здоров’я максим Степанов під час прес-брифінгу в Києві в середу вранці, передає Інтерфакс-Україна.

“Учора відбулася селекторна нарада під головуванням президента за участю прем’єра, керівника Офісу президента та голів облдержадміністрацій. Темою були виплати 300%-ї надбавки медикам. У нас є дві частини: виплати за березень і за квітень. Що стосується березня: більшість областей уже виплатили в повному обсязі згідно з наданими ними довідками. Під час виплат виникли деякі бюрократичні колізії, які потребують урегулювання”, – сказав Степанов.

“Що стосується виплат за квітень: у зв’язку з пізнім ухваленням змін до держбюджету дуже затягнувся процес. Національна служба здоров’я України отримала всі кошти, і нині триває процес укладення договорів із лікарнями. У тарифи COVID-19 закладена виплата 300%-ї надбавки медикам у повному обсязі. Сподіваюся, вже цього тижня підуть виплати”, – додав міністр.

Источник: www.day.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *