Коронавірус у США: усіх працівників Білого Дому зобов’язали носити маски, Трамп відмовляється

Коронавірус виявили у двох співробітників Білого Дому.

Працівникам Білого Дому зобов'язали одягати маски через те, що коронавірус підхопила особиста помічниця та віце-президента Майка Пенса. Утім, сам президент США Дональд Трамп маску одягати відмовляється.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Кореспонденти в Білому домі та службовці усі ходять в масках після повідомлення, що принаймні двоє співробітників Білого дому хворі на коронавірус. Самоізолюватися довелося і головному вірусологу країни Андреа Фаучі та віцепрезидентові Майку Пенсу після того, як захворіла його секретарка.

Читайте також:

Трамп поскандалив із журналістами через тестування на коронавірус та знову згадав про Китай

Всередині західне крило —  основна робоча частина Білого дому – стара, повна вузьких коридорів і невеличких офісів, у деяких навіть немає вікон. Соціальне дистанціювання там річ надзвичайно складна, адже дотримуватися передовсім треба заходів безпеки. Тому звістка про зараження співробітників, незважаючи на оптимістичний тон президента, у  його безпосередніх підлеглих викликає надзвичайне занепокоєння. 

Трамп своєю чергою ще раз наголосив, країна має повернутися до нормального життя. Адже за закритими дверима люди теж помирають.

Штати поступово відкриваються, але не всі. У Вашингтоні через це людні протести, Ілон Маск, всупереч наказу каліфорнійської влади оголосив, що відкриває завод.

Відео

Працівників Білого Дому змусили носити маски, однак Дональд Трамп відмовляється

У США працівникам Білого Дому наказали одягати маски через те, що коронавірус підхопили особисті помічники президента Дональда Трампа та віце-президента Майка Пенса. Сам Трамп маску одягати відмовляється. Тим часом кількість смертей від коронавірусу в Америці перевищила 80 тисяч. Хворих – понад мільйон триста тисяч.  

Під плакатами “Америка – лідер світу у тестуванні” Дональд Трамп розповідає про плани забезпечити країну тестами і на коронавірус, і на антитіла. Його пресконференції майже не відрізнити від передвиборчої компанії. “Наприкінці цього тижня буде більше трьохсот місць, де можна це зробити. Протягом місяця відкриватимуться сотні і сотні нових в інших місцях. Кожна громада має мати доступ до тестів”, – заявив американський лідер. 

Дозвіл відкрити ресторани в одному з районів штату Колорадо, власник кав'ярні зустрів твітом, в якому прославляв президента. У самому закладі при цьому юрмився люд, порушуючи одразу всі необхідні норми. 

Кореспондентка ТСН Яна Слєсарчук

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *