У Білому домі зафіксували ще один випадок коронавірусу

В адміністрації Трампа почали носити захисні маски.

У США співробітник апарату віцепрезидента Майка Пенса захворів новим коронавірусом COVID-19. Діагноз в американського посадовця підтвердили 8 травня.

Про це з посиланням на високопоставленого представника Білого дому повідомляє NBC News.

Як повідомляє телеканал, через інцидент виліт Пенса до Айови на годину було затримано. Водночас кількох співробітників апарату, які могли контактували з хворим, висадили з літака перед вильотом. Деякі з них вже здали аналізи. Імені інфікованого не називають.

Крім того, на коронавірус перевірився вже і Майк Пенс. Він отримав негативний результат.

Своєю чергою, президент США Дональд Трамп, коментуючи інцидент, зазначив, що періодичне тестування підлеглих не дає гарантії безпеки. Але повідомив, що деякі співробітники Білого дому вже почали носити захисні маски, попри те, що раніше в адміністрації від цього відмовлялися.

“Це не панацея. Між двома тестами може багато статися”, – сказав Трамп журналістам.

Нагадаємо, 7 травня стало відомо, що коронавірус виявили в особистого камердинера президента Дональда Трампа. Очільник США заявив, що не часто контактував з інфікованим. Але відтепер щодня буде здавати тест на COVID-19.

Відео

Економічне становище США: у країні зараз найгірша ситуація з часів Великої депресії

Найгірше економічне становище з часів Великої депресії. Американське міністерство праці звело статистику на ринку праці за квітень – цього звіту усі чекали, аби зрозуміти, наскільки боляче вдарив коронавірус по економіці країни. Понад 20 мільйонів американців залишилися без роботи тільки в квітні – такого країна не бачила з часів, коли цю статистику почали вести в 1948. Більше про коронавірус 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *