У Німеччині заборонили “лікувати” неповнолітніх від гомосексуалізму – новини Світу

Порушників можуть відправити до в’язниці та присудити штраф.

У Німеччині ухвалили закон, який забороняє застосовувати репаративну терапію до неповнолітніх. Таку “терапію” використовують аби змінити сексуальну орієнтацію на гетеросексуальну.

Читайте також:

На Філарета подають до суду через слова про "коронавірус, як кару за гомосексуалізм"

Про це повідомляє видання ВВС Україна.

Згідно з ухваленим законом, за спроби “вилікувати” неповнолітніх від гомосексуальності порушникам може загрожувати до одного року в'язниці або штраф у розмірі 30 тисяч євро.

Зокрема, покарання можуть отримати батьки та опікуни, які змушують дітей “лікуватися” шляхом ошуканства, примусу й залякування.

Репаративна терапія давно викликає суперечки через неефективність та неетичність. На думку дослідників, цей метод травмує психіку та може стати причиною самогубства.

Під час так званої терапії використовують гіпноз та електрошок.

Німецький міністр охорони здоров'я Єнс Шпан заявив, що закон потрібен, зокрема, для того, щоб постраждалі мали чіткі підстави для захисту своїх прав у суді. Він зазначив, що більшість людей, які проходять через репаративну терапію – це молоді люди, яких пройти “лікування” змушують інші.

За даними правозахисних організацій, в Німеччині репаративну терапію щороку проходять близько 1 тисячі людей.

Нагадаємо, ще 2012 року губернатор Каліфорнії Джеррі Браун підписав законопроект, що забороняє застосовувати методи репаративної медицини для лікування гомосексуалізму. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *