Щонайменше 15 людей загинули під колесами потяга, який наїхав на сплячий на рейках натовп

В Індії потяг наїхав на натовп сплячих трудових мігрантів: десятки жертв

Люди вважали, що під час карантину потяги не ходять, тож лягли на колії

В індійському штаті Махараштра на західному узбережжі країни в результаті наїзду товарного потяга на людей, які спали на рейках, загинули щонайменше 15 осіб, ще п’ятеро отримали травми. Трагедія сталась на світанку. 

Про це повідомило телеканал NDTV.

Телеканал уточнює, що машиніст спробував зупинити потяг, коли побачив на залізничних коліях сплячих трудових мігрантів, однак уникнути зіткнення не вдалося. Всі постраждалі були госпіталізовані до лікарні Аурангабада. Стан здоров’я і деталі їхніх травм невідомі.

За словами тих, що вижили, вони припускали, що поїзди зараз не ходять через пов’язані з коронавірусом обмеження, тому влаштували нічліг безпосередньо на залізничних коліях.

This is all that is left of #MigrantLabourers who lost their lives in tragic incident this morning #Aurangabad pic.twitter.com/ICR1A3Cxen

— Mustafa Shaikh (@mustafashk) May 8, 2020

Розпочато розслідування деталей трагедії. В той же час прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді заявив, що “сумує у зв’язку із загибеллю людей в залізничній події в місті Аурангабад в штаті Махараштра”.

“Провів розмову з міністром торгівлі та промисловості, залізниць Піюшем Гоялом, він уважно стежить за ситуацією. Надається вся необхідна допомога”, – запевнив прем’єр.

Нагадаємо, напередодні в Індії через вибух на хімічному заводі загинуло понад десяток людей, сотні опинились у лікарнях. Отруйні речовини швидко розлетілися житловими кварталами міста. Найабсурднішим в цій ситуації є те, що завод закрили на карантин і на його території не було жодного працівника. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *