Гітлер без вус став для росіян героєм війни

В Росії Гітлера без вус записали у героїв війни

Відповідальні за конфуз вибачились і зізнались, що просто не впізнали фюрера

В рамках проекту «Імена героїв» Челябінський ТРЦ показали відредагований чорно-білий знімок фюрера німецького рейху Адольфа Гітлера, але підписав його як героя війни Володимира Володимировича Сумина.

Про конфузну ситуацію повідомляє «Ехо Москви».

Видання зазначає, що начальник відділу маркетингу челябінського торгово-розважального центру «Космос» Ільдар Ярулін пояснив, що раніше фотографію їм надіслали електронною поштою, невідомий користувачпредставив його як свого діда і додав: «У 1942 році відправився на фронт, воював під Курськом і під Москвою. У 1945 помер у Вісло-Одерської операції».

Читайте також:

Кернес пропонує харків’янам 9 травня вийти з фотографіями дідів на балкони

Чоловік додав, що їхні SMM-фахівці, прогледіли фюрера, і фотографія була викладена в співтоваристві забороненому в Україні «ВКонтакте» з підписом «Нехай місто знає своїх героїв!» . В покарання за неуважність СММника позбавили премії.

Організатори проекту «Імена героїв» принесли вибачення іншим передплатникам спільноти. «Зізнаємося: ми просто не вірили, що над цією священною темою у кого підніметься рука пожартувати і що хтось пришле нам історію не про свого предка. Саме з цієї причини ми не догледіли, чи не перевірили – повірили людям», – написали вони в соціальній мережі.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *