Очільник МЗС Чехії потрапив у ДТП, його водій загинув – Томаш Петршічек

Міністр їхав на таксі.

Міністр закордонних справ Чехії Томаш Петршічек потрапив у ДТП, його водій загинув.

Про це пише чеське видання Novinky.

Читайте також:

Відомий блогер з України загинув у ДТП в Москві – ЗМІ

“Вчора ввечері я потрапив в трагічну аварію як пасажир. Мені шкода, що людське життя пішло. Я хочу висловити свої щирі співчуття загиблому”, – повідомив він.

Аварія сталася близько 4 ранку. Таксі, у якому рухався міністр, врізалося в припаркований автомобіль. Поліція, яка прибула на місце події, намагалась надати першу допомогу водію, але він загинув.

Зазначається, що у 62-річного таксиста, ймовірно, стався серцевий напад, через що він і спричинив ДТП. Окрім водія в аварії ніхто не постраждав. У поліції ж повідомили, що міністр на той момент відмовився від наданої йому охорони та службового автомобіля.

“Під час дорожньо-транспортної пригоди міністр за власним проханням призупинив поліцейську охорону. Це його право, і воно є звичайною справою. Захищена особа може відмовитися або призупинити захист поліції у будь-який момент”, – зазначили правоохоронці.

Pan ministr měl v době dopravní nehody, na základě vlastního požadavku, přerušenou policejní ochranu. Je to jeho právo a je to běžné. Chráněná osoba může kdykoliv policejní ochranu odmítnout či přerušit. #policiepp https://t.co/0ydSZiMDwn

— Policie ČR (@PolicieCZ) May 6, 2020

Нагадаємо, 2 березня у центрі Москви колишнього заступника міністра оборони СРСР Володимира Шуральова збив на смерть автомобіль. Як видно на відео, трагедія сталася у дворі одного з будинків на вулиці Олександра Невського. Коли генерал зайшов до арки будинку, водій мікроавтобуса, здаючи назад, його не помітив.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *