Чеські політики звернулися до ЄС, щоб засудити Росію за шпигуна з отрутою

На їхню думку, Росія веде гібридну війну проти Євросоюзу.

Засудити Росію за напад на державу-члена ЄС – празький політик звернувся до Європейської комісії через погрози Москви. Про це йдеться в сюжеті ТСН 19:30.

Росія веде гібридну війну проти Євросоюзу, тож він закликає дати зрозуміти їй, що така поведінка неприйнятна. Так у листі до Єврокомісії написав мер району Прага-6 Ондржей Коларж.

Він разом з мером столиці та главою іншого района нині перебуває під охороною, бо міг спровокувати гнів Москви. Захист чиновникам чеські спецслужби надали після візиту загадкового росіянина. За даними видання Респект, три тижні тому до країни прилетів російський спецслужбовець з дипломатичним паспортом і токсичною отрутою “Ріцин”.

Відео

Празький політик звернувся до Європейської комісії через погрози Москви

Засудити Росію за напад на державу-члена ЄС – празький політик звернувся до Європейської комісії через погрози Москви. Росія веде гібридну війну проти Євросоюзу, тож він закликає дати зрозуміти їй, що така поведінка неприйнятна. Так у листі до Єврокомісії написав мер району Прага-6 Ондржей Коларж.  

Зустріли його на посольському авто і відвезли до амбасади. Москва всі звинувачення відкидає. Втім, вже тривалий час празькі чиновники отримують погрози від росіян через рішення знести пам'ятник радянському маршалу Конєву та перейменувати вулицю під російським посольством на честь опозиціонера Бориса Нємцова.

Раніше повідомлялося, що журналісти чеського видання Respekt повідомили про те, що до Праги прибув російський шпигун з високотоксичним вантажем. А ціллю отрутних ліквідаторів можуть бути одразу три празькі  високопосадовці.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *