У США застрелили охоронця магазину, який не пустив дівчинку без маски у приміщення

У США застрелили охоронця магазину, який не пустив дівчинку без маски у приміщення

У штаті Мічиган населення протестує проти обмежувальних заходів.

У Мічигані (США) застрелили охоронця магазина, який не пускав у приміщення дівчину без маски, які необхідно носити всім задля зупинки розповсюдження коронавірусу.

Як повідомляє Associated Press, з охоронцем через це посварилась матір дівчинки і вони пішли. Але пізніше до магазину прийшли два чоловіки – чоловік та дорослий син жінки. Трьом членам родини – матері, її чоловіку та сину – висунули обвинувачення за підозрою у вбивстві та незаконному володінні зброєю. Чоловіка також звинувачують у порушенні маскового режиму під час пандемії.

Свідок вбивства зазначає, що постріл здійснив 23-річний син жінки, він поцілив у потилицю охоронцеві, вбивство сталося на задньому подвір’ї магазину. Жінку заарештували, а її чоловіка та сина розшукують. Що сталося з донькою, через яку і почався конфлікт і яка не підозрюється у справі, не повідомляється.

Напередодні вбивства у столиці штату відбулись протести проти обмежень, які ввели через пандемію коронавірусу. Протестувальники вимагали зняти всі заборони, дехто навіть прийшов протестувати із зброєю. Протестувальники, які були озброєні, пішли до будівлі сенату, через що сенатори мусили вдягти куленепробивні жилети. Станом на початок тижня у Мічигані 43 754 підтверджених випадки коронавірусу, 4 049 людей померли.

Нагадаємо, за одну добу у Сполучених Штатах Америки від коронавірусної інфекції померли 1 тис. 719 осіб. За весь час пандемії у Штатах від коронавірусу померли 67 тис. 456 осіб. За добу підтверджено 29 тис. 763 нових випадки інфікування. Всього коронавірус діагностовано у 1 млн 152 тис. 372 осіб. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *