Коронавірус в Росії: мер Москви Сергій Собянін заявив, що місто не пройшло чверть шляху в боротьбі з COVID-19

У Москві коронавірус виявили у майже 54 тисяч осіб.

Москва у кращому випадку пройшла чверть шляху в боротьбі з коронавірусом і попереду на столицю чекають серйозні випробування.

Таку думку в ефірі одного з російських телеканалів висловив мер Москви Сергій Собянін.

Читайте також:

Прем'єр-міністр Росії заразився коронавірусом

Заяви про те, що у російській столиці все добре, очільник міста назвав “безвідповідальними”. 

“Це критична історія. Серйозна проблема. Коли я чую безвідповідальні розмови, що буквально кілька днів і ми все переможемо. Слухайте. Ми навіть не на середині шляху. Ми в кращому випадку пройшли чверть шляху. Попереду ще великі випробування”, – наголосив Сергій Собянін.

Собянин – о ходе эпидемии: Ну это критическая история. Серьезнейшая проблема! И когда я слышу безответственные разговоры: буквально несколько дней и мы все победим. Слушайте! Мы даже не в середине пути. Мы в лучшем случае прошли четверть пути. Впереди еще большие испытания! pic.twitter.com/LtbxvNbcnT

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) April 30, 2020

Він також повідомив, що хворі на коронавірус пацієнти займають 17 тисяч ліжок у медичних закладах. “Тобто, вже більше половини на ліжках у всіх лікарнях Москви – хворі COVID-19. Це просто величезний, гігантський обсяг”, – сказав Собянін.

Як повыдомлялося, за останню добу в Росії підтверджено 7099 випадків нової коронавірусної інфекції в 85 регіонах. Найбільше випадків у Москві – 3093, Московській області – 793, Санкт-Петербурзі – 336. За останню добу померла 101 людина, а виписано з лікарні 1333 виужалих. Всього в Росії зареєстровано 106 498 випадків коронавірусу в 85 регіонах. За весь період зафіксовано 1073 летальні випадки, одужали 11 619 осіб. У Москві коронавірус виявили у 53 739 осіб.

Відео

Російський прем'єр Михаїл Мішустін заразився коронавірусом

Російський прем'єр заразився коронавірусом. в ефірі одного з телеканалів Михаїл Мішустін звернувся до президента Путіна. Заявив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус, тож іде на самоізоляцію.  

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *